Rólunk

Az együttes 2009-ben jött létre és egészen 2015-ig Whiskeyjárat néven működött. A stílusunk a dirty rock irányba sorolható be leginkább. 2010-ben és 2011-ben készítettük első demo felvételeinket. 2013-ban készült el az első EP-énk, ami már felkerült a Youtube, Spotify, Deezer, Itunes oldalakra is „Dirty Roll” néven. Ez a lemez 5 számot tartalmaz és az R33 studióban vettük fel. Mindig is a tökös, dögös, pörgős rock hívei voltunk. A klasszikus felállásban zenélünk. Dob, basszusgitár, gitár, ének.
2016-ban vettük fel a legfrissebb EP-énket, ami 3 számot tartalmaz és a „House Of The Liars” névre kereszteltük. Az Abnormal studióban vettük fel a számokat. Megtalálhatók az Itunes-on, Deezer-en, Spotify-on, Youtube-on, Facebook-on és a weboldalunkon is.
Fellépések
Sok helyen felléptünk Budapesten belül, például: Barba Negra, Pecsa Cafe, R33, Dürer, Rocktogon stb. Felléptünk a Hollywood Rose-zal és a Scorpion Tribute-el, Bazary Rock Band-el, Empty Room-Gary Moore tribute-el is. Voltunk a boglári Szüretifesztiválon és a Zorall Sörolimpia által rendezett tehetségkutatón, ahol döntős volt a zenekar 2014-ben.
Tervek
Minél több és nagyobb helyen fellépni, nagyobb bandák elött, hogy megismerjék a zenénket. Itthoni turnéra menni és rádiókban szerepelni. Külföldre is nyitottak vagyunk.

  NYOMJATOK EGY LIKE-ot vagy kettőt !

Jelmondatunk: SZERETJÜK A SÖRT DE MINDENÜNK A WHISKEY!

Tagok

Horvay Máté (Matt) – basszusgitár és vokál

Matt

Gyenge Lajos Gábor (Laller) – szóló- és ritmusgitár

1

Jaro Mayda – dob

Jaro 2